Welkom op de website van B.C. Roode Beek.  Onze club bestaat sinds 1 januari 2019 en is voortgekomen uit een fusie van de B.C. Schinveld en B.C. Casino te Treebeek. Wij bridgen op de maandagmiddag van 13.30 uur tot ca. 17.00 uur in de Brikke Oave, in het centrum van van Brunssum. B.C. Roode Beek is een gezellige club, die uitdagend genoeg is voor de betere bridger om een leuke middag te bridgen en ook de beginnende bridgers genoeg kans geeft om op een prettige manier nader kennis te maken met het spel. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Sfeer proeven, zonder enige verplichting, is altijd mogelijk. Het is ook een ideale manier voor thuisbridgers om ook eens kennis te maken met wedstrijdbridge.

Wij hebben nog plaats voor nieuwe leden. Wilt u spelen bij een gezellige club?   Wilt u altijd, gratis en op loopafstand, parkeren?  Wilt u niet teveel betalen voor uw consumpties?  Dan is BC Roode Beek uw club!

Heeft U al een bridgepartner ? Prima!  Best wel interesse maar geen partner?  Dat kunnen wij wellicht voor U oplossen. Klik op "Algemeen/Clubfunctionarissen" in het menu om U aan te melden bij een van de wedstrijdleiders.

 

Klik op ‘Uitslagen’ voor de uitslagen van de speelmiddagen en op ‘Algemeen’ voor de verenigingsgegevens.

 

Geplaatst op dinsdag 24 september 2019 - 11:38 door Lex Romein

Er is een begin gemaakt met het inrichten van de website van onze vereniging.