Bridgeclub Exodès heet u hartelijk welkom op haar site.

De club is opgericht in 1948 als bridgeclub van de ontspanningsvereniging van DSM, genaamd ODS; na haar 40 jarig jubileum is de club zelfstandig doorgegaan onder de naam Exodès (ex-ODS).

Exodès telt nu nog 36 leden en speelt op de dinsdagavond vanaf 19.30 uur in ’t Sjtaaterhoes in Terwinselen, Schaesbergerstraat 27, 6467 EA Kerkrade; zowel gevorderden als beginners zijn welkom.

Voor de leden is het heel belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens het bridgen en erna; mocht u interesse hebben, dan kunt u een avond meespelen zonder verplichting om de sfeer van de club te proeven.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de secretaris, Jo Frehen, jofrehen@gmail.com of de wedstrijdleider Huub Senden, pmhsenden@ziggo.nl .

BC Exodès organiseert jaarlijks een bridge-uitstapje van drie dagen naar het buitenland en tevens samen met BC ’t Miljoenenlijntje en BC Coriovallum in november een gezamenlijke drive onder de naam MEC-drive.

Geplaatst op dinsdag 14 april 2020 - 18:43 door Jo Frehen

Jarenlang heeft Jo zich ingezet voor onze bridgeclub. Met veel enthousiasme organiseerde hij de jaarlijkse uitjes waar hij zorgde voor een perfect verblijf in een hotel waar hij vaak samen met...

Geplaatst op vrijdag 13 maart 2020 - 09:17 door Jo Frehen

De Nederlandse Bridge bond heeft op grond van het besluit van de regering een mail gestuurd met als inhoud dat alle clubs hun bridgebijeenkomsten opschorten tot 20 mei 2020. Dat betekent dat er...

Geplaatst op zondag 8 maart 2020 - 10:12 door Jo Frehen

Hallo beste mensen,

 

Wilma en ik zijn zo vrij om U uit te nodigen voor onze jaarlijkse Zonnebloem Bridgedrive op zaterdag 21 maart 2020. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij.

...