Bridgeclub Exodès heet u hartelijk welkom op haar site.

De club is opgericht in 1948 als bridgeclub van de ontspanningsvereniging van DSM, genaamd ODS; na haar 40 jarig jubileum is de club zelfstandig doorgegaan onder de naam Exodès (ex-ODS).

Exodès telt nu nog 36 leden en speelt op de dinsdagavond vanaf 19.30 uur in ’t Sjtaaterhoes in Terwinselen, Schaesbergerstraat 27, 6467 EA Kerkrade; zowel gevorderden als beginners zijn welkom.

Voor de leden is het heel belangrijk dat er een goede sfeer is tijdens het bridgen en erna; mocht u interesse hebben, dan kunt u een avond meespelen zonder verplichting om de sfeer van de club te proeven.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de secretaris, Nettie Kleijnen, nettiekleijnen@hotmail.com of de wedstrijdleider Huub Senden, pmhsenden@ziggo.nl .

BC Exodès organiseert jaarlijks een bridge-uitstapje van drie dagen naar het buitenland en tevens samen met BC ’t Miljoenenlijntje en BC Coriovallum in november een gezamenlijke drive onder de naam MEC-drive.

Geplaatst op zaterdag 15 september 2018 - 08:34 door Jo Frehen

We zijn alweer voor de tweede keer op driedaagse bridgedagen  naar het Sauerland geweest bij hotel Bischof in Schmallenberg. Het totale verslag van het uitstapje is weergegeven in het item "...

Geplaatst op zaterdag 18 augustus 2018 - 10:29 door Jo Frehen

 Op 11 novemeber 2018 vindt uitsluitend voor de leden van de bridgeclubs Coriovallum, 't Miljoenenlijntje en Exodès de jaarlijkse MEC-drive plaats. Het programma ziet er als volgt uit

13.00...

Geplaatst op maandag 13 augustus 2018 - 08:46 door Jo Frehen

Vanwege de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG per 25 mei 2018) –  een Europese bindende wet, met nieuwe bindende voorschriften voor Nederland zijn we bezig het eigen...