Bridgeclub Coriovallum uit Heerlen is een gezellige club voor bridgers van elke pluimage voor deelnemers uit de gehele Parkstad en zelfs daarbuiten. Het spelen van competities staat hoog in het vaandel, maar vrijheid en ontspanning zijn ook belangrijk. Met deelname aan de diverse competities, interne of bondscompetities, wordt het sportieve element benadrukt. Tijdens de zomercompetitie staat voor iedereen deelname open. Als u interesse heeft kom dan eens een avondje kijken en spelen. Ook een proefdeelname tijdens een competitie is mogelijk, meld u zich wel even aan bij de wedstrijdleiding of dit ingepast kan worden.

We bridgen in de Caumerbron in Heerlen (Heerlerbaan) dat gemakkelijk bereikbaar is en rolstoeltoegankelijk. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij spelen op dinsdagavond, maar ook op woensdagmiddag kunt u bij ons bridgen.

Aan- en afmeldingen voor de dinsdagavond dienen te geschieden bij Margo van den Bosch, per e-mail: margovdb53@gmail.com, mobiel 06-49832126. Voor de woensdagmiddag af- en aanmelden bij Jos Habets, telefoon 06-28068361, email: jhkerkrade@hotmail.com.