Bridgeclub Coriovallum uit Heerlen is een gezellige club voor bridgers van elke pluimage voor deelnemers uit de gehele Parkstad en zelfs daarbuiten. Het spelen van competities staat hoog in het vaandel, maar vrijheid en ontspanning zijn ook belangrijk. Met deelname aan de diverse competities, interne of bondscompetities, wordt het sportieve element benadrukt. Tijdens de zomercompetitie staat voor iedereen deelname open. Als u interesse heeft kom dan eens een avondje kijken en spelen. Ook een proefdeelname tijdens een competitie is mogelijk, meld u zich wel even aan bij de wedstrijdleiding of dit ingepast kan worden.

We bridgen in de Caumerbron in Heerlen (Heerlerbaan) dat gemakkelijk bereikbaar is en rolstoeltoegankelijk. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij spelen op dinsdagavond, maar ook op woensdagmiddag kunt u bij ons bridgen.

Afmeldingen voor de dinsdagavond dienen te geschieden bij Jan Janssen, telefoon mobiel 06-25058627 vast 045-5424468, email: janssen.jj@ziggo.nl. Af- en aanmeldingen voor de woensdagmiddag bij Jos Habets, mobiel 06-28068361.

Voorlopig zal onze oude website www.bccoriovallum.nl nog blijven bestaan maar als er wijzigingen op worden aangebracht dan zal dat hier onder "nieuws" worden vermeld.