Bridge vereniging Pontania is een middelgrote, gezellige club met ca 95 leden. We spelen afwisselend een paren- en butlercompetitie. We nemen met 3 teams deel aan de districtcompetitie in de 1e en 2e klasse. Daarnaast organiseren we diverse gezelligheidstoernooitjes, bridgeweekends en af en toe een bridgeclinic. 

 

We spelen het hele jaar door op de woensdagavond (aanvang 19.30 uur) en van 1 september tot 1 juni op de maandagmiddag (aanvang 13.30 uur) in het sfeervolle clubgebouw van S&O Pontania in Amsterdam Oost. 

Het lidmaatschap van Pontania Bridge bedraagt € 60,00 per kalenderjaar en geeft speelrecht op zowel de maandagmiddag als de woensdagavond. Bridgevereniging Pontania is onderdeel van S&O Pontania. U ontvangt daarom, naast een verzoek de contributie voor onze bridgeclub te voldoen ook altijd een betaalverzoek voor het lidmaatschap van S&O Pontania (€12,00 per familie per jaar). Het inschrijfformulier vindt u in het menu links onderaan.

 

Gasten, ook beginnende spelers, zijn van harte welkom om eens mee te spelen en de sfeer te proeven. Hiervoor kunnen zij zich van te voren aanmelden op onderstaande email adressen:

 

Woensdagavond: pontaniabridge@gmail.com

Maandagmiddag: bridgeopmaandag@gmail.com

 

Voor overige informatie en aanmelding nieuwe leden kunt u mailen of bellen naar: bestuur.pontaniabridge@gmail.com of 06 435 63 029 (Thilly Jungerius, secretaris)

 

Geplaatst op zaterdag 5 oktober 2019 - 15:09

 

Geplaatst op zaterdag 5 oktober 2019 - 15:08

 

Geplaatst op zaterdag 5 oktober 2019 - 15:04

De oogstdrive viel dit jaar ietwat later dan normaal. Het nieuwe seizoen werd op 25 september afgetrapt. Traditiegetrouw waren er lekkere hapjes (o.a. Margje's onovertroffen tonijnsalade) en leuke...