Bridge vereniging Pontania is een middelgrote, gezellige club met ca 85 leden. We spelen afwisselend een paren- en butlercompetitie. We nemen met 3 teams deel aan de districtcompetitie in de 1e en 2e klasse. Daarnaast organiseren we diverse gezelligheidstoernooitjes, bridgeweekends en af en toe een bridgeclinic. 

 

We spelen het hele jaar door op de woensdagavond en van 1 oktober tot 1 mei op de maandagmiddag in het sfeervolle clubgebouw van S&O Pontania in Amsterdam Oost. 

 

Gasten, ook beginnende spelers, zijn van harte welkom om eens mee te spelen en de sfeer te proeven. Hiervoor kunnen zij zich van te voren aanmelden op onderstaande email adressen:

 

Woensdagavond: pontaniabridge@gmail.com

Maandagmiddag: bridgeopmaandag@gmail.com

 

Voor overige informatie en aanmelding nieuwe leden kunt u mailen of bellen naar: bestuur.pontaniabridge@gmail.com of 06 435 63 029 (Thilly Jungerius, secretaris)

 

Geplaatst op dinsdag 11 september 2018 - 17:30
Op 5 september hebben we het nieuwe bridgeseizoen ingeluid met onze traditionele Oogstdrive. Het was een gezellige avond met lekkere prijsjes en dito hapjes. 

 

Ook...
Geplaatst op maandag 14 augustus 2017 - 08:24

Op zondag 23 september spelen we voor de 3e keer ons Huiskamertoernooi. 6 huiskamerteams en 6 fietsteams gaan met elkaar de strijd aan om de weergaloze Rietveld wisseltrofee. We...

Geplaatst op woensdag 26 april 2017 - 11:53

Vanaf 12 juli en tot en met 30 augustus spelen we weer onze zomerdrives. Probeer eens uit om met een andere partner te spelen. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Inschrijven bij de zaal; kosten...