Bridge vereniging Pontania is een middelgrote, gezellige club met ca 95 leden. We spelen afwisselend een paren- en butlercompetitie. We nemen met 3 teams deel aan de districtcompetitie in de 1e en 2e klasse. Daarnaast organiseren we diverse gezelligheidstoernooitjes, bridgeweekends en af en toe een bridgeclinic. 

 

We spelen het hele jaar door op de woensdagavond (aanvang 19.30 uur) en van 1 september tot 1 juni op de maandagmiddag (aanvang 13.30 uur) in het sfeervolle clubgebouw van S&O Pontania in Amsterdam Oost. 

Het lidmaatschap van Pontania Bridge bedraagt € 60,00 per kalenderjaar en geeft speelrecht op zowel de maandagmiddag als de woensdagavond. Bridgevereniging Pontania is onderdeel van S&O Pontania. U ontvangt daarom, naast een verzoek de contributie voor onze bridgeclub te voldoen ook altijd een betaalverzoek voor het lidmaatschap van S&O Pontania (€12,00 per familie per jaar). Het inschrijfformulier vindt u in het menu links onderaan.

 

Gasten, ook beginnende spelers, zijn van harte welkom om eens mee te spelen en de sfeer te proeven. Hiervoor kunnen zij zich van te voren aanmelden op onderstaande email adressen:

 

Woensdagavond: pontaniabridge@gmail.com

Maandagmiddag: bridgeopmaandag@gmail.com

 

Voor overige informatie en aanmelding nieuwe leden kunt u mailen of bellen naar: bestuur.pontaniabridge@gmail.com of 06 435 63 029 (Thilly Jungerius, secretaris)

 

ONZE LOCATIE

 

Pontania Bridge

Roomtuintjes 233

1093 TD Amsterdam

 

De Roomtuintjes is de naam van een wijkje en tegelijk een straat in de vorm van een driehoek in de Dapperbuurt in Amsterdam Oost. Het wijkje grenst in het noorden aan de Zeeburgerdijk, in het oosten aan de spoordijk en in het zuidwesten aan de Pontanusstraat. Het Pontaniagebouw ligt wat verscholen tussen de flats, midden in de driehoek. Vanaf de parkeerplaats aan de Zeeburgerdijk is er een toegangspoort tussen de garages en vanaf de Pontanusstraat loopt een pad langs de flats naar de bridgelocatie. Het pontaniagebouw is goed te bereiken met o.a. bus 22 en tramlijnen 7 en 14. Vanaf het Muiderpoortstation is het 10 minuten lopen.

 

Geplaatst op vrijdag 27 maart 2020 - 11:12

 

Stepbridge is de internetbridgeclub van de Nederlandse Bridgebond (NBB). De bond probeert het mogelijk te maken om clubs hun clubavonden op StepBridge te laten houden (de leden van de...

Geplaatst op donderdag 19 maart 2020 - 14:41

Thuisbridge?

Nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven en sociale afstand moeten houden, dringt ook de vraag zich op of we kunnen ‘thuisbridgen’.

Vooropgesteld dat de BridgeBond...

Geplaatst op vrijdag 13 maart 2020 - 15:12

Even geen bridge in de Roomtuintjes

Het zal u niet ontgaan zijn, er waart een onaangenaam virus door het land. Om corona zo min mogelijk kans te geven, heeft de Bridgebond de bij haar...