De Amsterdamse bridgevereniging Gay Forcing, opgericht in 1997, is de enige Nederlandse bridgevereniging voor homoseksuele mannen en vrouwen. Bij Gay Forcing draait het niet alleen om goed presteren; de sociale contacten zijn even belangrijk. Lhbt-bridgers zijn daarom van harte welkom om aan de bridgedrives van Gay Forcing deel te nemen.

 

Gay Forcing speelt iedere eerste zondagmiddag van de maand (behalve in juli en augustus) een parencompetitie in een A- en B-lijn, in twee blokken van elk vier maanden. Die competitie begint om 13.00 uur; aanmelden vóór 12.45 uur. De feestelijke drives (Sinterklaas in december en de slotdrive in juni) tellen niet mee voor de competitie. Per speelmiddag worden meesterpunten volgens de NBB-schaal toegekend. Alle speelmiddagen tellen mee voor de parenladder-competitie.

 

De wedstrijdleiding is in handen van gediplomeerde arbiters. Gay Forcing beschikt over de modernste rekenprogramma's en materialen. De vereniging telt ongeveer honderd leden en is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB) en bij de European Gay & Lesbian Sport Federation (EGLSF). De speellocatie is: Huis van de Wijk Coenen-Lydia, Roelof Hartplein 2a, Amsterdam.

 

Wij hopen u te ontmoeten bij Bridgevereniging Gay Forcing.

 

Het bestuur: Marc Kaaij, John Schraven, Frank Willems, Michiel Spaapen en Tim Dekkers.

 

 

 

 

 

 

[*] NB  Belangstellenden kunnen, mits er plaatsen beschikbaar zijn, maximaal  tweemaal als gast meespelen.

 

Geplaatst op woensdag 6 maart 2019 - 18:00

 Gay Forcing organiseert op vrijdag 2 augustus opnieuw een bridgetoernooi tijdens Amsterdam Pride. Locatie:  Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam.

De kosten bedragen € 42,...