De Amsterdamse bridgevereniging Gay Forcing, opgericht in 1997, is de enige Nederlandse bridgevereniging voor homoseksuele mannen en vrouwen. Bij Gay Forcing draait het niet alleen om goed presteren; de sociale contacten zijn even belangrijk. LHBT-bridgers zijn daarom van harte welkom om aan de bridgedrives van Gay Forcing deel te nemen.

 Gay Forcing telt ruim tachtig leden en is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB) en bij de European Gay & Lesbian Sport Federation (EGLSF). De speellocatie is: Huis van de Wijk Coenen-Lydia, Roelof Hartplein 2a, Amsterdam.

 

BRIDGEDRIVES

Gay Forcing speelt iedere eerste zondagmiddag van de maand (behalve in juli en augustus). We spelen in een A- en een B-lijn, die ingedeeld worden door het NBB-Clubrankingsysteem. Iemand speelt dus zoveel mogelijk tegen spelers van zijn of haar eigen sterkte. De ranking wordt na elke drive aangepast. De laatste vijf scores bepalen de ranking; afwezigheid heeft hierop geen invloed. Alleen de echte scores tellen mee. De drive begint om 13.00 uur.

De aanmelding (vergeet de naam van je partner niet!) dient uiterlijk de nacht van te voren te gebeuren via deze website (INSCHRIJVEN Zondag Drive). Je krijgt dan direct via de email een bevestiging van je aanmelding. Krijg je geen bericht, stuur dan een email naar: tcgayforcing@gmail.com

Loopbriefjes ophalen: uiterlijk om 12:45 uur. Zaal open: om 12:30 uur; aanmelden vóór 12.45 uur. Per speelmiddag worden meesterpunten volgens de NBB-schaal toegekend.

 

Graag tot ziens bij bridgevereniging Gay Forcing.

 

Het bestuur: Tim Dekkers (voorzitter), Willem Lamberix (secretaris), Frank Willems (penningmeester) en Ghislaine Edelbroek (lid).

 

 

 

 

Geplaatst op dinsdag 24 maart 2020 - 10:51
Nu de regering alle bijeenkomsten tot 1 juni heeft verboden, is het duidelijk geworden dat ook onze bridgedrive op zondag 3 mei niet kan doorgaan. Het is heel jammer dat we elkaar zo lang niet...
Geplaatst op maandag 16 maart 2020 - 10:56

Het Corona-virus heeft ons (sociale) leven bijna plat gelegd. Tot maandag 6 april is op last van de overheid bijna alles gesloten of afgelast.  Het spreekt voor zich dat het bestuur heeft besloten...