De Amsterdamse bridgevereniging Gay Forcing, opgericht in 1997, is de enige Nederlandse bridgevereniging voor homoseksuele mannen en vrouwen. Bij Gay Forcing draait het niet alleen om goed presteren; de sociale contacten zijn even belangrijk. LHBT-bridgers zijn daarom van harte welkom om aan de bridgedrives van Gay Forcing deel te nemen.

 Gay Forcing telt ruim tachtig leden en is aangesloten bij de Nederlandse Bridge Bond (NBB) en bij de European Gay & Lesbian Sport Federation (EGLSF). De speellocatie is: Huis van de Wijk Coenen-Lydia, Roelof Hartplein 2a, Amsterdam.

 

BRIDGEDRIVES

Gay Forcing speelt iedere eerste zondagmiddag van de maand (behalve in juli en augustus). We spelen in een A- en een B-lijn, die ingedeeld worden door het NBB-Clubrankingsysteem. Iemand speelt dus zoveel mogelijk tegen spelers van zijn of haar eigen sterkte. De ranking wordt na elke drive aangepast. De laatste vijf scores bepalen de ranking; afwezigheid heeft hierop geen invloed. Alleen de echte scores tellen mee. De drive begint om 13.00 uur.

De aanmelding (vergeet de naam van je partner niet!) dient uiterlijk de nacht van te voren te gebeuren via deze website (INSCHRIJVEN Zondag Drive). Je krijgt dan direct via de email een bevestiging van je aanmelding. Krijg je geen bericht, stuur dan een email naar: tcgayforcing@gmail.com

Loopbriefjes ophalen: uiterlijk om 12:45 uur. Zaal open: om 12:30 uur; aanmelden vóór 12.45 uur. Per speelmiddag worden meesterpunten volgens de NBB-schaal toegekend.

 

Graag tot ziens bij bridgevereniging Gay Forcing.

 

Het bestuur: Tim Dekkers (voorzitter), Willem Lamberix (secretaris), Frank Willems (penningmeester), Ghislaine Edelbroek (lid) en Lenny Schoots (aspirant-lid).

 

 

 

 

Geplaatst op donderdag 10 september 2020 - 12:27

Arno de Keizer en Dirk van der Meulen hebben met overmacht het Gayforcing Stepbridge-toernooi van september gewonnen. Het duo behaalde een score van ruim 66%. Aan het internettoernooi deden deze...

Geplaatst op maandag 24 augustus 2020 - 17:44

Het bestuur van Gay Forcing heeft besloten om de maandelijke bridgedrives in Huize Lydia voor onbepaalde tijd af te gelasten. Een peiling onder de leden wees uit dat een te klein aantal mensen...