Aanmelden clubavond

actueel Je kunt je op verschillende manieren aanmelden voor de clubavond. Als je al eerder bij ons gespeeld hebt, dan vinden wij het het fijnst als je je voor 19u30 via onze inschrijfmodule (zie hieronder) aanmeldt, dat bezorgt onze wedstrijdleider het minste werk. Maar je kunt je ook altijd aanmelden via de mail en ook tot 19u45 in de zaal bij de wedstrijdleidersbalie.

 

Aanmelden via de inschrijfmodule

 1. Klik vóór 19u30 op deze link (of op het ruitje voor “Inschrijven voor een volgende clubavond” op Ruit actueel).
 2. Er verschijnt een pop-up menuutje.
 3. Kies je eigen naam. Als je een cookie hiervoor wilt accepteren, wordt je naam opgeslagen en kun je een volgende keer deze stap overslaan.
 4. Kies de naam van je partner.
 5. Geef aan voor welke sessie je je wilt opgeven.
 6. Geef eventueel aan of je de laatste ronde wilt overslaan.
 7. Klik op de knop "Schrijf mij nu in".
 8. Als er dan een nieuwe tekst met samenvattende gegevens van jouw lopende inschrijvingen verschijnt, is je inschrijving gelukt.

 

Bijzondere situaties

actueel

 • Uitschrijven: Is er wat tussengekomen of heb je een foutje gemaakt, dan kun je je op dezelfde manier weer uitschrijven, alleen kies dan “[uitschrijven]” als partner.
 • Partner niet in de lijst: Staat je partner niet in de lijst? Dan is die waarschijnlijk nog niet bij Ruit geweest. Dan kun je beter een mailtje sturen, met daarin behalve de naam van je partner ook diens email-adres, NBB-nummer en speelsterkte (indien bekend).
 • Geen partner: Wil je meespelen, maar heb je geen partner? Bovenaan is ook een optie “[zonder partner]”. Als je die kiest, word je zonder partner ingeschreven en zal de wedstrijdleider je op de avond zelf aan een andere losse proberen te koppelen, meestal lukt dat wel, maar garantie is er niet.
 • Andere partner: Had je je al opgegeven, maar kan je partner niet meer en wil je je met een andere partner opgeven? Schrijf je dan in met de andere partner, dat maakt je eerdere inschrijving ongedaan.
 • Toch een partner: Had je je zonder partner opgegeven, maar heb je alsnog een gevonden? Schrijf je dan in met die partner, dat maakt je partnerloze inschrijving ongedaan.
 • Feedback: Ook je opmerkingen en suggesties kun je via de mail aan ons laten weten.

 

Laatst aangepast op 31 augustus 2017.