Service

Clubavond naspelen?

vier pakken kaartenClubavond gemist? Dan kun je die later nog thuis naspelen, bijvoorbeeld als training. Alles wat je nodig hebt zijn vier stokken kaarten, voor elke speler één. Stuur tijdig een berichtje naar onze brievenbus en dan sturen we je een mailtje met voor elke speler de handen die hij uit zijn pak kaarten moet uitzoeken. Je speelt het spel en je kunt dan later op onze portal zien wat de datumscore was en hoe je dus op de club gescoord zou hebben. Ook leuk als je onze themadrives nog eens wilt oefenen.

 

 

Bridgebibliotheek

Ruit bibliotheek
RUIT heeft een eigen bridgebibliotheek, waar leden uiteraard gebruik van mogen maken. Hier vind je daar meer informatie over.

 

 

 

Double dummy solver

Double dummy solverMet de online Double dummy solver kun je analyseren wat met open kaarten de beste speelwijze is voor zowel de leider als de tegenspelers. Wanneer beide partijen de beste speelwijze volgen leidt dit tot het aantal slagen dat ook op de handouts verschijnt die Ruit normaal gesproken aan het eind van de clubavond uitdeelt.

 

 

NBB clubbattle

NBB clubbattleBridge is in 2016 begonnen met een nieuwe rubriek, de NBB clubbattle. Een leuke service daarbij is dat de deelnemende clubs vooraf de biedhanden toegestuurd krijgen. Ruit verspreidt die dan in de maand voorafgaand aan het verschijnen van het betreffende nummer aan degenen die zich hier ervoor opgegeven hebben (o.v.v. de naam van je partner en eventuele voorkeur voor Oost of West). Het is mooi materiaal om het bieden te oefenen met je partner. Je hebt dan een paar weken de tijd om de handen al dan niet via de mail met je partner te bieden voordat je in Bridge de waarderingen kunt lezen. En dit geeft je ook de mogelijkheid om lastige biedsituatie met de andere Oost- (of West-)spelers te bespreken.

 

Kofferbridge

KofferbridgeVia ons district kun je meedoen aan kofferbridge. Het district zet dan een koffer met een set spellen klaar die je thuis kunt spelen. Je kunt je resultaten vergelijken met mensen die hetzelfde hebben gedaan. Zie ook de «Bridge» van juni 2010. Informatie en koffers kun je verkrijgen bij Wim Pleging, telefoon 020-6135933.

 

 

Laatst aangepast op 27 december 2016.