bridgen op dinsdagmiddag
Geplaatst op woensdag 7 augustus 2019 - 13:48

 

BRIDGE op DINSDAGMIDDAG in Vaassen

 

Vanaf dinsdag 3 september 2019 gaat Bridge Club Vaassen weer van start met bridgen op dinsdagmiddag in De Wieken.

We starten om 13.30 uur met spelen. De bridgemiddag bestaat uit 6 speelronden van een half uur.  De verwachte eindtijd is ca. 16.30 uur.

We blijven in 2 lijnen bridgen. Een A-lijn voor geoefende bridgers en een B-lijn voor de beginnende bridger, thuisbridger of herintreder.

De spelers in de B-lijn krijgen op eigen verzoek ondersteuning in bied-  en afspelvragen van een tweetal begeleiders. Daarbij is de basis de leerboekjes 1 en 2 van de bridgecursus. Naar eigen keuze kan van het 4-kaart systeem of het 5-kaart hoog systeem gebruik gemaakt worden. Ook zullen met regelmaat bijeenkomsten worden gehouden om de bridgetheorie te repeteren, oefenspellen te spelen en vragen te stellen over spelproblemen en bijzondere kaartverdelingen.

Bent u overdag niet in de gelegenheid om te bridgen dan is het ook mogelijk om op donderdagavond bij Bridgeclub Vaassen te spelen. We starten dan om 19.30 uur. Ook in De Wieken.

Wij bieden u aan om gedurende 1 ronde van 6 speeldagen kennis te maken met onze gezellige bridgeclub. Hierna kunt u beslissen of u lid  wilt worden.

Omdat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse BridgeBond kunt u meesterpunten winnen en wordt wekelijks de uitslag en uw persoonlijk overzicht op de website gepubliceerd.

Wanneer u belangstelling heeft om als (“oefen”)bridger in te stromen neem dan gerust contact op met Hans Stoker, telefoon 06-21547929, om de mogelijkheden te bespreken.