11 mei 2020 dus NIET eerstvolgende speelavond
Geplaatst op zondag 22 maart 2020 - 13:53

 

Helaas is het bericht hieronder al binnen twee dagen achterhaald.

 

De eerste mogelijkheid zoals het nu naar uitziet is maandag 8 juni. Tot 1 juni (tweede pinksterdag) zijn alle bijeenkomsten verboden. De ALV wordt ook uitgesteld een nieuwe datum zal tzt bekend worden gemaakt.

 

 

Beste mede clubleden,

Ik hoop dat jullie allemaal in goede gezondheid de huidige corona crisis doorstaan. Vorige week meldde ik jullie dat we het advies van de bond en de regering volgen en in maart niet zullen spelen. De afgelopen dagen hebben we ons beraden en ook net als jullie het nieuws gevolgd.

Dit leidt voor ons tot het besluit dat op 6 april de paasdrive wordt geannuleerd ook als de overheid besluit de horeca weer te openen. We spelen immers in een gebouw dat ook een verpleeghuis herbergt.

Omdat 13 april (pasen) 27 april (koningsdag) en 4 mei (dodenherdenking) al geen speelavonden waren hebben we besloten de speelavonden niet voor 11 mei 2020 te hervatten, als dat dan mag en mogelijk is.

Dit geeft ook de mensen van de Buitenhof wat ruimte. Dus ook 20 april wordt geannuleerd.

 

Overigens heeft het bestuur besloten de huur van de zaal voor deze periode te doneren voor een traktatie voor het personeel van de Buitenhof als blijk van onze waardering. Zij laten weten dit gebaar bijzonder te waarderen. 

 

Graag zien we jullie 11 mei. We zullen jullie tzt berichten of het dan doorgaat. Tot die tijd wees voorzichtig en blijf gezond.

 

Namens bestuur en TC van BBC

 

Paul Konings