NBB-Clubranking: verdere informatie

B.C. de Hulksbrug speelt sinds het seizoen 2013/14 met een rankingsysteem. Hiermee heeft onze clubcompetitie de nodige flexibiliteit gekregen om tijdelijke afwezigheid van spelers aan te kunnen. Dit rankingsysteem is sinds het najaar van 2016 beschikbaar gesteld door de NBB voor alle bridgeclubs in Nederland, onder de naam NBB-Clubranking. Recente informatie is beschikbaar op www.bridge.nl.

 

Op deze pagina hebben we enkele stukken verzameld die verder uitleg geven, vooral met het oog op bestuurders van geïnteresseerde clubs. Voor vragen over de NBB-Clubranking kunt u terecht bij de NBB-helpdesk. Voor suggesties voor verdere verbeteringen en uitbreidingen van de NBB-Clubranking kunt u mailen naar de ontwikkelaar, Thilo Kielmann.

 

Promotiemateriaal

Algemene uitleg

Bekijk onze Ranking:

In het menu op onze nbbclubsite vind je een link naar de NBB-Clubranking pagina. Schroom niet om even rond te kijken! Onder Reglementen vind je ons Wedstrijdreglement waarin we ook de aan de Ranking gerelateerde aspecten hebben verwerkt. 

 

In detail..

 

Aan de slag?

 

Voor clubs die hun leden willen informeren

Uiteraard is boven genoemde youtube video zeer geschikt om de leden een eerste indruk te geven over de ranking. Verder zijn hier nog materialen beschikbaar die door geïnteresseerde clubs gebruikt kunnen worden.

  • Beknopte uitleg (geschreven door BC Entre Nous, Apeldoorn, stand November 2015)
  • Uitleg ranking (geschreven door BC Nuenen, stand voorjaar 2015)
  • Op aanvraag is bij Thilo Kielmann een actuele versie van een PPT presentatie verkrijgbaar om een presentatie aan de eigen leden te geven, al dan niet aangepast aan de situatie bij de club.