Informatie voor leden

Steeds meer informatie over de club kunt u makkelijk zelf vinden op deze website. Om u wegwijs te maken vindt u hier antwoord op een aantal vaak gestelde vragen. Als u op de vraag klikt, dan komt u vanzelf bij het antwoord terecht.

 

 1. Wie zit in het bestuur?
 2. Waarom moet ik soms inloggen op deze site?
 3. Kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?
 4. Hoe kom ik aan het telefoonnummer of emailadres van een ander lid?
 5. Is er een bridgereglement?
 6. Hoe ziet de jaaragenda eruit?
 7. Kan ik ook een koffertje krijgen om thuis te bridgen?

 

 

Bestuur

Het bestuur van Minerva bestaat uit vijf personen. Onderling hebben ze de taken verdeeld en u kunt hier lezen wie waar voor verantwoordelijk is. Zo kunt u direct de juiste persoon aanspreken. Contactgegevens van alle bestuursleden vindt u op de pagina algemeen/clubfunctionarissen of via deze link.

 

Voorzitter: Bob Groenendaal

 • bridgeweekend
 • contacten met bridgebond

Secretaris: Mary van Vucht

 • ledenadministratie
 • jaarkalender

Penningmeester: Peter van Deelen

 • contributie

Algemeen: vacature

 • lief en leed
 • feestdrives

Technische zaken: Andrea Reijntjes

 • competitie
 • voorzitter technische commissie
 • website
 • materiaalbeheer
 • kofferbridge
 • koppelen van partners (dit doet de TC)

Inloggen

Voor een aantal pagina's op de website moet u eerst inloggen. Dat geldt voor de pagina's waarvan de inhoud alleen bedoeld is voor leden van de club, zoals de ledenlijst en andere vertrouwelijke informatie.

 

Voor het inloggen heeft u uw NBB lidnummer nodig en een wachtwoord. Weet u dit niet? Volg dan de onderstaande stappen:

 

 1. Ik weet niet wat mijn lidnummer is. U vindt uw lidnummer op de adresstrook van het maandblad bridge. U kunt er ook om vragen bij de NBB. Dat doet u als volgt:

  1. U gaat naar de site www.mijnnbb.nl
  2. Aan de linkerkant ziet u een aantal mogelijkheden. Klik op: lidnummer opvragen
  3. Er verschijnt een scherm waar u uw geboortedatum en postcode kan invoeren. Let op dat u uw geboortedatum invult als 'dd-mm-jjjj', dus bijvoorbeeld 31-12-1950. Daarna klikt u op zoeken. Lukt het niet? Dan is wellicht uw geboortedatum niet bekend bij de NBB-ledenadministratie.
 2. Ik heb mijn lidnummer wel, maar ik weet niet (meer) wat mijn wachtwoord is. Neem dan de volgende stappen:
  1. Ga naar het inloggen op deze site (bovenin in de blauwe balk). Kies in het scherm voor wachtwoord vergeten
  2. Vul uw lidmaatschapsnummer in en kies verzenden
  3. U krijgt een mail - afzender HELPDESK NBB - met daarin een link om uw wachtwoord te resetten. Klik op de link en kies een nieuw wachtwoord
  4. Als u nog niet eerder inlogde op de site van de bond of Minerva, dan moet u ook nog eenmalig de algemene voorwaarden accepteren. Dat gaat als volgt:
   1. U gaat naar de site www.mijnnbb.nl
   2. Login met uw NBB nummer en wachtwoord
   3. U krijgt de algemene voorwaarden te zien. Onderaan de tekst vindt u een checkbox (klein vierkantje). Klik dit aan en kies voor accepteren
  5. Vanaf nu kunt u inloggen op de site van Minerva en heeft u toegang tot o.a. de ledenlijst en kunt u zelf om invallers vragen of kijken wie een invaller zoekt.

 

Lukt het nog niet? Aarzel dan niet om hulp te vragen.

 

Nieuwsbrief

 

Leden worden bij de start van hun lidmaatschap automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief. Mocht u zich per ongeluk hebben uitgeschreven, meldt dat dan bij de secretaris.

 

Ledenlijst raadplegen

 

Snel het telefoonnummer of emailadres van een clublid opzoeken? Dat kan: Leden hebben toegang tot de ledenlijst op deze site. Dan moet u wel eerst inloggen. Meer info over inloggen vindt u hier

Bridgereglement raadplegen

Het bridgereglement vindt u elders op deze site.

Kofferbridge

Minerva heeft twee koffers beschikbaar om thuis te bridgen. In de koffer zitten 24 spellen, scorebriefjes, biedboxen en een tafelblad. U kunt Theo Meijer vragen om een koffer. Mocht Theo er niet zijn dan kunt u bij Andrea Reijntjes terecht.

De jaaragenda

Het clubjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Tijdens het jaar spelen we een clubcompetitie over minimaal 30 avonden. Daarnaast zijn er bijzondere drives met Pasen, Sinterklaas en Kerst. In oktober spelen we op 1 avond een bijzonder wedstrijd om de Hannie Crijnscup. Een aantal avonden per jaar worden aangewezen voor bijzonder drives. De invulling van de speelavonden is in handen van de Technische Commissie.

 

In de zomermaanden juni, juli en augustus spelen we een individuele zomercompetitie met wekelijkse promotie/degradatie. Bijzonder aan de zomercompetitie is, dat de sterkste paren in de laagste lijn moeten starten.

 

De actuele agenda vindt u altijd via de optie agenda in het menu. Op de startpagina vindt u ook informatie