Hok terug in Meesterklasse!
Geplaatst op zondag 12 januari 2020 - 16:15

Hoera! Volgend jaar heeft Hok weer 'gewoon' een viertal in de Meesterklasse. Het vlaggenschip van onze club, Hok 1 (Gert-Jan Ros-John Lesmeister, Kees Bakker-Pim Coppens), eindigde in de eerste divisie achter Onstein de zoveelste als tweede, en die plek geeft recht op promotie naar de Meesterklasse. Van harte gefeliciteerd!

Hok 3 (Edwin de Ruiter-Herman Neufeglise, Martine Verbeek-Flip Boer) streed ook lang bovenin de eerste divisie mee, maar kwam uiteindelijk een paar plaatsen tekort. Hok 2 (Rens de Ruiter-Roderik Oranje, Victor Oranje-Arjan Roelofs, Coen Castricum-Casper Blaauw) eindigde net onder de streep en degradeert naar de tweede divisie. Ook Pegasus-Amstelland 1, met oer-Hokkers Bep, Anton, Jet, Anneke en Chris, aangevuld met Jaap Trouwborst, is naar de tweede divisie gedegradeerd.

Vermeldenswaard is ook dat Berend en Joris zich als spelers van Onstein 2 voor de finale om het Nederlands kampioenschap plaatsten. Dat deden ze ten koste van onder anderen Maarten Schollaardt, dat dan weer wel. Die finale wordt een onderling duelletje, want Berend en Joris spelen daarin tegen Onstein 1.