Online bridgen
Geplaatst op maandag 4 mei 2020 door Tea Bannink

Mary en Herman Hulsman, Jan en Betteke Jonge Poerink, Marieke Zomer en nog enkele leden van onze club spelen op Stepbridge van de NBB. Zij doen dat met bekenden. En soms ook met een whatsapp groepsgesprek erbij, dan lijkt het nog het meest op samen bridgen. De meningen zijn verdeeld, zeker is dat het beter is dan helmaal niet bridgen.

Als u het wilt proberen, neem een gratis proefabonnement en neem contact op met andere leden en spreek een tijd af waarop je elkaar online treft. Bel een van ons als u er niet uit komt.

 

De bridgebond attendeert op de mogelijkheid via Stepbridge clubwedstrijden te organiseren. De leden van de TC voelen daar niet voor. We zijn druk genoeg met de clubranking, die voor de meesten van ons nieuw is. Bovendien denken we na lezing van de handleiding voor het organiseren van clubwedstrijden dat het ons relatief veel tijd en energie gaat kosten om ons dat ook nog eigen te maken. Zeker omdat men in de zomermaanden toch veel minder bridget en lang niet iedereen op Stepbridge zal willen en kunnen spelen.

 

Dat kan anders komen te liggen als over enige tijd blijkt dat we in september het clubbridgen niet kunnen hervatten.

 

Andere leden spelen met plezier in Berry’s Internet Club, BIC.  Dan speel je tegen de computer en hoor je elke week of je je niveau hebt verbeterd.

 

Over beide mogelijkheden vindt u meer informatie in onderstaande link:

 

 

 

http://www.bridge.nl/producten-en-diensten/internetbridge/