Praktische informatie

Speelmomenten

Sans Tabac speelt op twee momenten gedurende de week. Op dinsdagmiddag vanaf 13:30 in Sociëteit de Hereeniging aan de Grote Poot in Deventer, en op donderdagavond vanaf 19:15 in het Wijkcentrum aan de Van Vlotenlaan (kijk voor verdere adresgegevens onder het kopje ‘Algemeen’ links in uw scherm).

 

Competitie

Op de dinsdag spelen we in drie lijnen, A, B en C, op de donderdagavond kennen we nu twee lijnen, A en B.

Speelplezier en gezelligheid staan voorop, en we proberen allemaal serieus te spelen. Het gemiddeld aantal meesterpunten per lid is iets meer dan 3.000 en de gemiddelde NBB-rating is ongeveer 400.

Naast onze competities hebben we ook openings-, Kerst-, Paas- en slotdrives.

 

Nieuwe leden

Sans Tabac verwelkomt graag nieuwe leden! We hebben voldoende ruimte voor nieuwe leden op de donderdagavond en er is nog plek voor een paar mensen op de dinsdagmiddag. We helpen nieuwe leden – van elke leeftijd - graag verder met het vinden van een bridgepartner of een bridgecursus. Kom gerust een keer kijken of meespelen op een dinsdagmiddag of donderdagavond. Om mee te kunnen spelen graag vooraf even contact opnemen met secretaris.sanstabac@gmail.com.

 

Contributie

 De contributie voor het seizoen 2019-2020 bedraagt 62 Euro per jaar, bij een speeldag per week. Bij twee speeldagen per week bedraagt de contributie 98 Euro. Bent u al lid van een andere club dan zijn tarieven respectievelijk 52 Euro en 89 Euro per jaar. Nieuwe leden spelen de eerste drie maanden gratis mee.

 

Ledenlijst

De ledenlijst kan in verband met privacywetgeving uitsluitend door leden worden geraadpleegd. Daarvoor moet u inloggen met uw NBB-lidnummer en hetzelfde wachtwoord dat u gebruikt voor MijnNBB. Mocht u hiervan nog geen gebruik maken, dan vindt u hier meer informatie.