Gebruik van de website

 

Wij willen de website meer gaan gebruiken en maken daarom gebruik van de mogelijkheid inschrijvingen voor een toernooi via deze website te laten verlopen. Om te beginnen zal dit gebeuren met het "Rondje Dronten".

Om dit te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk om te kunnen inloggen op onze website. Hiervoor heb je jouw lidmaatschapsnummer en het wachtwoord nodig dat je heb gekregen van de NBB.

 

Ieder lid van de Nederlandse Bridge Bond heeft in het verleden een wachtwoord gekregen waarmee je kunt inloggen op de website www.mijnnbb.nl. Op deze site staan de gegevens waarmee je bekend bent bij de NBB. Iedereen heeft daar de mogelijkheid deze gegevens aan te passen als ze veranderen of eventueel niet correct zijn opgenomen. Eventuele door de leden aangebrachte wijzigingen komen vanzelf ook terecht bij onze ledenadministratie. Daar kun je onder anderen ook zien voor welke wedstrijden meesterpunten zijn bijgeschreven.

Het wachtwoord is ook nodig om voor een aantal zaken op onze eigen website in te kunnen loggen. Dit betekent dat, indien je jouw wachtwoord niet meer weet, dit opgevraagd moet worden via de site www.mijnnbb.nl. Onderaan onze eigen website staat een afbeelding met daarop Mijn NBB. Door daarop te klikken kom je gelijk op de website, waar je het wachtwoord kunt opvragen.

Dat kan door aan de linkerkant het menu wachtwoord opvragen aan te klikken.