Rabobank Clubkas Campagne 2019

Rabobank Clubkas Campagne 2019 gaat weer van start

 

Rabobank Vaart en Vechtstreek organiseert ook in 2019 speciaal voor verenigingen en stichtingen de Rabobank Clubkas Campagne en stelt dit jaar € 175.000 beschikbaar! Ook onze Bridgeclub doet uiteraard weer mee aan deze Campagne want de 3 voorgaande jaren heeft deze actie ons in totaal € 1.575,- opgeleverd! 

De planning

In de periode tussen 15 en 31 maart kunnen Rabobank-leden met hun stemkaart online 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 stemmen op één deelnemende club. Iedere club ontvangt het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat iedere stem waard is.

Op woensdag 17 april wordt de uitslag bekend gemaakt.

 

Uw medewerking: vraag ook uw familie, vrienden en bekenden!

Als u lid bent van de Rabobank VVS dan rekenen we erop dat u als BSD-lid het maximale aantal stemmen (2 per lid) op onze bridgeclub wilt en zult uitbrengen. Maar het zou mooi zijn als u ook familie, vrienden en bekenden kunt overhalen om dit te doen.

Wellicht kunt u dat ook per mail proberen. Kijkt u daarvoor 'ns in uw elektronische contactenbestand en selecteer daarin degenen die mogelijkerwijs Rabobank-lid zijn. Wij hebben alvast een voorbeeld-mailtje gemaakt dat u kunt gebruiken. Door op deze link te klikken, verschijnt dit voorbeeld-mailtje. U hoeft dan alleen maar uw geselecteerde contacten toe te voegen, uw naam onderaan te vermelden en uiteraard de mail te versturen.

Alvast reuze bedankt voor uw medewerking.