Competitie Informatie

Clubcompetities

 

Maandagmiddag: A- en B-lijn

Dinsdagavond Harten: A-, B- en C-lijn

Dinsdagavond Schoppen: A- en B-lijn

Donderdagmiddag Ruiten: A-, B-, en C-lijn

Donderdagmiddag Klaver: A- en B-lijn

 

Maandagmiddag (wekelijks), dinsdagavond Harten (2-wekelijks) en dinsdagavond Schoppen (2-wekelijks) vindt promotie/degradatie plaats o.b.v. clubranking

 

Op de donderdagmiddag Ruiten en Klaver (beide 2-wekelijks) worden na iedere speelmiddag de groepen opnieuw ingedeeld door de wedstrijdleider. Iedere week vindt promotie en degradatie plaats waarbij de paren met een score boven 50% promoveren en beneden 50% degraderen.  

 

Niet wassen (schudden)!!

Omdat de Bridge Sociëteit Dalfsen gebruik maakt van een dupliceermachine mag er nooit worden gewassen, ook niet aan de eerste tafel!

 

Speeltijd:

Aanvang om 19.30 uur, resp. 13.30 uur precies. Er dient op tijd gewisseld te worden, d.w.z. voor 4 spellen zijn 30 minuten beschikbaar. Het wisselen wordt centraal geregeld met een tijdklok. Voor afloop van een speelronde wordt er gewaarschuwd.

N.B. Na een waarschuwing mag men niet meer met een nieuw spel beginnen. Om verkeerd insteken te voorkomen dienen de boards op tafel te blijven liggen en niet te worden gedraaid. Wordt er desondanks toch verkeerd ingestoken dan worden beide partijen bestraft met 10% vermindering van de top van een spel.

Naspelen is niet toegestaan; voor niet-gespeelde spellen wordt 40 % score gegeven.

 

Arbitrage : Bij onregelmatigheden moet altijd de wedstrijdleider worden geraadpleegd.

 

Meesterpunten: In de A-, B- en C-lijn worden meesterpunten berekend volgens reglementen NBB.

 

Opruimen na afloop: De leden worden verzocht per tafel de spellen en de bidding-boxen naar tafel 1 van elke groep te brengen.