Huisregels Bridge Try-outs

 

 1. Voor alles geldt: Gezond verstand gebruiken staat voorop.
 2. Houd je aan de algemene hygiënerichtlijnen van het RIVM: heb je klachten? Laat je testen. Deze richtlijnen zijn: Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg, schud geen handen en vermijd het aanraken je gezicht.
 3. Blijf thuis als jij of iemand in jouw huishouden een van de de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 °C) en blijf thuis tot jij of diegene in je huishouden volledig hersteld en 24 uur klachtvrij is. Blijf ook thuis (zeker 2 weken) als iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus.
 4. Draag een mondkapje wanneer je met personen buiten je huishouden in één vervoermiddel van of naar het bridgen gaat.
 5. Kom tussen 19.15 uur en 19.30 uur en wacht buiten op 1,5 meter van anderen tot je van een coronacoördinator naar binnen mag. Volg daarna de aanwijzingen van de coördinator, hij zal vertellen op wie en op welke wijze er naar binnen gegaan kan worden en vertelt naar welke tafel u kan. Schema van de tafels hangt op een duidelijke plaats.
 6. Desinfecteer bij binnenkomst en na elke ronde uw handen. Was uw handen ook na een toiletbezoek.
 7. Houd tijdens wisselen, voor aanvang en na het bridgen 1,5 meter afstand.
 8. Tijdens het wisselen neemt u uw eigen biedingbox mee naar de volgende tafel.
 9. Als er tijdens de activiteit klachten ontstaan zoals hoesten, neusverkoudheid, benauwdheid of koorts, ga dan direct naar huis.
 10. Geforceerd stemgebruik en fysiek contact is niet toegestaan, let daar op mocht de bridge emotie te hoog oplopen. Ook het hard roepen om de arbiter valt daaronder. Loop op afstand van de anderen even naar de arbiter toe.
 11. Houd tijdens het wisselen, voor aanvang en na het bridgen 1,5 meter afstand.
 12. Volg te allen tijde de instructies op van de coronacoördinatoren op. Dit zijn in de zaal Eri Willeumier, Jeanne van den Bijgaart, Jan de Witte, Henk Duits en Jan Kasteleijn.
 13. Na afloop staan er barkrukken aan de bar op 1,5 meter afstand van elkaar, hier kan u (het liefst contactloos) betalen na afloop van de wedstrijd, niet tussen de laatste 2 rondes. Pas als een kruk leeg is, kan de volgende aanschuiven en let hierbij ook op de 1,5 meter. U kan een hoger bedrag in laten toetsen voor eventuele fooi.
 14. Geniet van het bridgen, echter deelname is op eigen risico!

 

Printversie

 

De coronawerkgroep: Jeanne van den Bijgaart, Henk Duits, Jan Kasteleijn, Eri Willeumier, Jan de Witte en Jeanette Altena.