Zomeravondbridge 2019

Vanaf donderdag 6 juni t/m donderdag 22 augustus 2019 wordt er iedere donderdagavond een gezellige bridgedrive gehouden in de Lindeboom te Schalkhaar. Het uitgangspunt is een relaxte bridgeavond, waarbij de inkomstenvolledig worden besteed aan hapjes en aantrekkelijke prijzen.

 

De  drives zijn toegankelijk voor spelers van alle clubs en alle niveaus. U bepaalt zelf in welke groep u wilt spelen. We spelen 6 rondes van 4 spellen. Voor startende bridgers is er een speciale beginnersgroep. Ook thuisbridgers zijn van harte welkom. Deelname kost €7 per paar.

Meesterpunten worden toegekend als uw NBB-nummer bekend is.

 

Vorig jaar waren er veel bezoekers, zodat het voor de organisatie prettig is als u zich per e-mail aanmeldt via: zomeravondbridgedeventer@gmail.com ( vóór donderdag 16.00u.). Vermeld de namen van het paar, de lijn waarin u wilt spelen ( A, B, C of D (= beginnersgroep)), en eventueel de NBB-nummers van de spelers die geen lid zijn van BC Isala. U kunt zich ook aan de zaal aanmelden tot uiterlijk 19.15u. We beginnen iedere donderdag om 19.30u. met spelen. U bent van harte welkom!

 

De organisatie is in handen van de commissie Zomeravondbridge van BC Isala.