Zomeravondbridge vanaf donderdag 14 juni
Geplaatst op vrijdag 11 mei 2018 - 13:50

Vanaf donderdag 14 juni t/m donderdag 23 augustus 2018 organiseert BC Isala iedere donderdagavond een gezellige bridgedrive in onze speellocatie De Lindeboom te Schalkhaar. Het uitgangspunt is een relaxte bridgeavond, waarbij de inkomsten volledig worden besteed aan hapjes en aantrekkelijke prijzen. 

 

Naast de prachtige prijzentafel wordt er ook gestreden om een geheel verzorgd 4-gangen diner bij toprestaurant Boas te Deventer: de beste drie resultaten zijn bepalend.

 

De drives zijn toegankelijk voor spelers van alle clubs en alle niveaus. U bepaalt zelf in welke groep u wilt spelen. We spelen 6 rondes van 4 spellen. Voor startende bridgers is er een speciale beginnersgroep. Ook thuisbridgers zijn van harte welkom. Deelname kost 7 euro per paar. Meesterpunten worden toegekend als uw NBB-nummer bekend is.

 

Aanmelden, bij voorkeur, per email bij zomeravondbridgedeventer@gmail.com (voor donderdag 16:00 uur). Vermeld de namen van het paar, de lijn waarin u wilt spelen (A, B, of C: de beginnersgroep), en eventueel de NBB-nummers van de spelers die geen lid zijn van BC Isala. U kunt zich ook aan de zaal aanmelden tot uiterlijk 19:15 uur. We beginnen iedere donderdag om 19:30 uur met spelen. U bent van harte welkom.

 

Kom naar de zomeravondbridgedrives op donderdagavond in de Lindeboom!