Bridgen op de grote stille heide.

 

   ‘BRIDGEN OP DE GROTE STILLE HEIDE’

 

                                  ZATERDAG 28 maart 2020

 

 

Zaterdag 28 maart 2020 organiseert de Nunspeetse Bridge Club voor de derde keer de drive:

 

Afbeeldingsresultaat voor veluwe hotel de stakenberg‘Bridgen op de grote stille heide’. De drive wordt gespeeld in:

Veluwe Hotel Stakenberg, gelegen op Landgoed Stakenberg, net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe in Gelderland.

Het Landgoed is omgeven door bos en uitgestrekte heidevelden.

 

 

De drive wordt gespeeld in drie lijnen met zeven spelronden van vier spellen. En meesterpunten.

Na de lunch is er gelegenheid om deel te nemen aan een actief en attractief keuzeprogramma.

U kunt een begeleid bezoek brengen aan de Schaapkudde Elspeet, waar schaapsherder Daphne vertelt over haar beroep en schapen. Naast de kudde van ong. 200 schapen verwachten wij ook vele lammetjes aan te treffen in de Schaapskooi. (3,3 km, carpooling eigen vervoer)

Of u kunt een begeleide wandeling maken met onze boskenner Henk Borsboom door de omliggende natuur, waarbij u misschien wel een ontmoeting kunt hebben met “grofwild”, zoals wilde zwijnen, reeën of edelherten!

Wie dat wil, kan uiteraard in de Stakenberg blijven of op eigen initiatief iets ondernemen.

Dagplanning:

10:00 uur            ontvangst Veluwe Hotel Stakenberg met koffie of thee. . Er is daar voldoende parkeerruimte. Bij aanmelding ontvangt u een loopbriefje en een kaart om uw consumpties te noteren.

10:30 uur            aanvang bridge deel 1 (3 ronden) met de hele dag gratis koffie en thee

12:00 uur            lunch buffet

ca 12:30 uur      lunch activiteit, keuze uit begeleide wandeling of bezoek Schaapskooi Elspeet of blijven

ca 14:15 uur      aanvang bridge deel 2 (4 ronden)

ca 17:15 uur      prijsuitreiking

 

De kosten voor deze drive bedragen € 49,50 per paar. Voor niet-NBB leden geldt een toeslag van
€ 1,-- per persoon. 

Hierin is inbegrepen, deelname aan de drive, het lunchbuffet, de activiteit en de gehele dag gratis koffie of thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Daarnaast biedt Veluwe Hotel Stakenberg de mogelijkheid de dag gezellig af te sluiten met een speciale bridge-dagschotel  ad € 15 ,-- per persoon of een keuze uit de à la carte dinerkaart. (excl.)                                                                                                                                                                                                  

 

Inschrijven graag via de website¹ van de N.B.C. (https://www.nbbclubsites.nl/club/10003), ga naar ‘agenda’ en ‘28 maart 2020’.  Lukt dit niet, dan mag het ook door een mail te sturen naar: bridgenopdegrotestilleheide@gmail.com. Vergeet niet uw bondsnummer te noteren. Betaling graag naar NL 54 RABO 010.34.05.933, met vermelding van BODGSH en beide namen van het paar!

Let op: uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw inschrijfgeld. (de volgorde van ontvangst van uw betaling is bepalend voor de volgorde van de inschrijving, het maximum aantal deelnemers is 96 personen/48 paren)

U ontvangt van ons  tijdig een bevestiging van uw inschrijving (na ontvangst van uw betaling), waarna u uw lunchactiviteit keuze kunt opgeven.

 

Alle hiervoor niet genoemde consumpties zijn voor eigen rekening.

We hopen ook van deze derde editie van “Bridgen op de grote stille heide” weer een aantrekkelijk evenement te maken en willen u daar graag (weer) begroeten.

Tot ziens op ‘Bridgen op de grote stille heide’!

 

De Nunspeetse Bridgeclub

Met vriendelijke groet,

Het organiserend comité

 

De Nunspeetse Bridge Club aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan personen en/of goederen welke door deze drive op welke wijze dan ook mocht ontstaan.

 

[1] Bent u lid van de NBB, log dan eerst in op de website met uw NBB-nummer en password. Als u daarna via de ‘Agenda’ inschrijft voor de drive, worden uw gegevens automatisch ingevuld. Wij vragen u dringend om de gegevens van de tweede deelnemer handmatig in te voeren voor onze administratie. Dank daarvoor!