Links naar bridge sites.

Op Internet is nog veel meer te vinden over bridge. De sites vallen grofweg in 2 categorieen uiteen: informatieve websites en sites waarop on-line bridge gespeeld kan worden.

Hieronder een niet limitatieve opsomming.

 

informatieve websites:

 

Ned. Bridgebond (http://www.bridge.nl/) Deze site van de Nederlandse Bridge Bond bevat een hele reeks links naar andere interessante sites van buitenlandse bridgebonden, bridgebladen, wedstrijdnieuws enz.

www.bridgeplaza.com. Een internationale verzamelsite, die in diversiteit vergelijkbaar is met bovengenoemde Nederlandse site.

www.imp-bridge.nl. Deze site is verbonden aan het Nederlandse Bridge Magazine IMP en bevat artikelen, wedstrijdverslagen en standen.

http://bridge.pagina.nl/ Dit is de Bridge Startpagina i.s.m. Startpagina. Op deze pagina staan veel bridgeclubsites en bridge gerelateerde sites

http://www.eurobridge.org/index2.html Dit is de Website van de European Bridge League

http://www.worldbridge.org/ Dit is de Website van de World Bridge Federation

http://www.bridgevraagbaak.nl/ Deze website geeft antwoord op vele vragen aangaande bridge

 

Sites waar je kunt internet bridgen:

 

www.okbridge.com. Dit is de oudste site voor on-line bridgers. De site heeft 19.000 leden en is niet gratis, maar biedt wel een gratis proefperiode van 30 dagen. Een handleiding wordt per omgaande via e-mail toegestuurd.

www.stepbridge.nl. Een, met Okbridge te vergelijken, Nederlandse site, waar on-line kan worden gespeeld. Nadere uitleg over de spelregels volgt na aanmelding direct per e-mail. Het is niet gratis.

https://www.funbridge.com/nl/ Funbridge is leuk (zoals de naam reeds zegt ...), met vele mogelijkheden, maar de gratis versie is beperkt. Gewoon abonnement kost ca 14 per maand

http://www.berrywestra.nl/bic.html Berry's Internet Club,  kosten ca 50 per jaar. 

www.zone.com. Dit is de gamezone van Microsoft. Veel bezocht en gratis. Doordat de site vooral bezocht wordt door beginnende spelers is de speldiscipline soms ver te zoeken.