Café Drive Nunspeet

De 10e cafédrive in Nunspeet was groot succes

Zaterdag 9 november jl. werd in Nunspeet voor de 10e keer de jaarlijkse door de Nunspeetse Bridge Club georganiseerde cafédrive gespeeld. En dat met groot succes.

 

Er waren dit jaar 196 deelnemers, 28 meer dan in voorgaande jaren. Daaronder waren vele bridgers van buiten Nunspeet. Ze gaven zich al vroegtijdig op voor de drive om zeker te zijn van deelname. En dat is begrijpelijk, want de drive staat bekend om zijn heel goede sfeer en perfecte organisatie. Zo ook weer dit jaar.

 

De deelnemers werden ontvangen in 7 horeca-locaties in het hart van Nunspeet en daar getrakteerd op een heerlijk en feestelijk stuk gebak bij de koffie of thee. Per locatie speelden ze 4 spelletjes om daarna naar een volgende locatie te wandelen. Het weer werkte goed mee. De wandelingetjes werden als heerlijk verfrissend ervaren.

 

In de derde locatie werd na het spelen van de spelletjes de lunch genoten. Die was over het geheel genomen weer heel erg goed verzorgd. Met ingang van dit jaar had de organisatie een trofee ingesteld voor de locatie met de volgens de deelnemers beste lunch. Die trofee kon aan het einde van de dag worden uitgereikt aan Restaurant Prima. In de beoordeling werden ze overigens danig op de hielen gezeten door Restaurant Jing.

 

In de middag werden nog eens vier keer vier spelletjes gespeeld. Daarna volgde aan het einde van de middag de prijsuitreiking in de Veluvine. Daar wachtte een, dankzij een aantal royale sponsoren, rijkelijk gevulde prijzentafel.

De cafédrive in Nunspeet kent niet één enkele winnaar. Er wordt gespeeld in 7 lijnen met per lijn verschillende kaarten. De prijswinnaars worden daarom per lijn aangewezen. Er waren prijzen voor het paar met de beste score per lijn, voor het paar met een gemiddelde score het dichtst bij de 50% en het op één na laagst scorende paar. Wie belangstelling heeft kan alle scores vinden op onze website: https://www.nbbclubsites.nl/club/10003. Kijk bij: Uitslagen/Clubcompetities/Cafédrive 2019. Op die websitekomt ook (ivm privacy: tijdelijk) een uitgebreid fotoverslag. (Zie bij Fotoalbums).

 

De organisatie dankt alle deelnemende horecalocaties, alle sponsoren en vooral alle deelnemers voor het feit dat ze er samen weer een bijzondere dag van gemaakt hebben. Hopelijk tot ziens in 2020!

10-11-2019