Kom bridgen bij de grootste bridgeclub van Nederland: wij hebben 824 leden.
Er wordt gespeeld op elke middag en avond van maandag tot en vrijdag en buiten de zomer ook op zondagmiddag. In de zomer wordt gespeeld op dinsdagmiddag, dinsdagavond, donderdagmiddag, donderdagavond en vrijdagavond.
Elk van deze speelmomenten heeft zijn eigen wedstrijdleider. U kunt het speelmoment kiezen dat het beste bij u past, qua tijdstip en sfeer. De dinsdagavond is bedoeld voor spelers van minimaal eerste klasse niveau. U kunt zich aanmelden bij de wedstrijdleider van de gewenste middag of avond.
Bridgeclub Leidschenhage heeft een eigen Bridgehome met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Alle functies worden vervuld door vrijwilligers waardoor de kosten relatief laag zijn.
Geplaatst op donderdag 26 juni 2014 - 10:58 door Maurits Roodhuyzen
Van 15 juli tot en met 29 augustus 7 weken Zomerbridge, 5 keer per week op: dinsdagmiddag, donderdagmiddag dinsdagavond, donderdagavond en (NIEUW) vrijdagavond.   U hoeft zich niet van te voren op...
Geplaatst op donderdag 26 juni 2014 - 10:57 door Maurits Roodhuyzen
Vrijdag 10 Oktober  9.00 uur – 9.30 uur ontvangst in ons Bridgehome met koffie of thee met iets lekkers. 9.30 uur vertrek naar Breda hier de middag vrij te besteden. +/- 15.45 uur...
Geplaatst op dinsdag 24 juni 2014 - 11:14 door Maurits Roodhuyzen

De ledenlijst van onze club is te vinden op het BCLH deel van NBB clubsites.

- Ga naar www.nbbclubsites.nl/club/3006

- Maak van...