Kom bridgen bij de grootste bridgeclub van Nederland: wij hebben 824 leden.
Er wordt gespeeld op elke middag en avond van maandag tot en vrijdag en buiten de zomer ook op zondagmiddag. In de zomer wordt gespeeld op dinsdagmiddag, dinsdagavond, donderdagmiddag, donderdagavond en vrijdagavond.
Elk van deze speelmomenten heeft zijn eigen wedstrijdleider. U kunt het speelmoment kiezen dat het beste bij u past, qua tijdstip en sfeer. De dinsdagavond is bedoeld voor spelers van minimaal eerste klasse niveau. U kunt zich aanmelden bij de wedstrijdleider van de gewenste middag of avond.
Bridgeclub Leidschenhage heeft een eigen Bridgehome met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Alle functies worden vervuld door vrijwilligers waardoor de kosten relatief laag zijn.
Geplaatst op dinsdag 2 september 2014 - 19:10 door Malcolm Staallekker

Woensdag 1 oktober zal het nieuw ingerichte clubgebouw feestelijk worden geopend. Naar alle waarschijnlijkheid rond 19.30 uur. Het bestuur hoopt dat ALLE leden bij deze...

Geplaatst op woensdag 10 september 2014 - 11:52 door Malcolm Staallekker

Deelname alleen Leidschenhage leden en introducés

Aanvang 13.30 uur, Zaal open 13.00 uur.

Aantal spellen: 24  Maximaal aantal...

Geplaatst op maandag 8 september 2014 - 15:30 door Malcolm Staallekker
Zaterdag 4 oktober wordt het Leidschenhage 4tallentoernooi georganiseert. Met leuke prijzen in natura voor: 2de divisie en hoger, Hoofdklasse, 1e klasse, 2e klasse en 3e klasse. Locatie Bridgehome...