Kom bridgen bij de grootste bridgeclub van Nederland: wij hebben rond de 800 leden.
Er wordt gespeeld op elke middag en avond van maandag tot en vrijdag en buiten de zomer ook op zondagmiddag. In de zomer wordt gespeeld op dinsdagmiddag, dinsdagavond, donderdagmiddag, donderdagavond en vrijdagavond.
Elk van deze speelmomenten heeft zijn eigen wedstrijdleider. U kunt het speelmoment kiezen dat het beste bij u past, qua tijdstip en sfeer. De dinsdagavond is bedoeld voor spelers van minimaal eerste klasse niveau. U kunt zich aanmelden bij de wedstrijdleider van de gewenste middag of avond.
Bridgeclub Leidschenhage heeft een eigen Bridgehome met voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Alle functies worden vervuld door vrijwilligers waardoor de kosten relatief laag zijn.
Geplaatst op maandag 6 oktober 2014 - 11:38 door Malcolm Staallekker

Doe mee aan de strijd om de Jan Meulenbeld Trofee en test uw uithoudingsvermogen op zaterdag 25 oktober! Er worden drie zittingen van elk 28 spellen gespeeld.

 

Na de 1e zitting wordt...
Geplaatst op dinsdag 2 september 2014 - 19:08 door Malcolm Staallekker

De nieuwsbrief kunt u vinden bij club info/clubdocumenten onderaan

Geplaatst op donderdag 26 juni 2014 - 10:57 door Maurits Roodhuyzen
Vrijdag 10 Oktober  9.00 uur – 9.30 uur ontvangst in ons Bridgehome met koffie of thee met iets lekkers. 9.30 uur vertrek naar Breda hier de middag vrij te besteden. +/- 15.45 uur...