Welkom op de website van B.C. Martini.

Bridgeclub Martini is al 60 jaar jong. Het is een van de oudste bridgeclubs in de stad maar nog steeds springlevend en florerend. De club heeft altijd gespeeld in gevestigde gelegenheden in de Groningse binnenstad zoals Hotel De Doelen en Huize Maas. De huidige speelgelegenheid is Sociëteit De Harmonie aan de Kreupelstraat, in de schaduw van de Martinitoren: een zeer toepasselijke speelgelegenheid voor een club met de naam Martini.

BC Martini is een middelgrote club met ca. 75 leden. Klein genoeg om iedereen te kennen; groot genoeg om op het eigen niveau te kunnen bridgen. De speelavonden zijn op maandag vanaf 19.30 uur. Er zijn diverse competities: paren (in 2 groepen), viertallen en verschillende clubdrives. Ook neemt Martini deel aan de externe viertallencompetitie.

De club is laagdrempelig: de contributie is laag (€ 75,- per jaar) en de sfeer is gemoedelijk. Nieuwe leden zijn welkom; er is momenteel geen wachtlijst. Wie op een parenavond (zie de wedstrijdkalender) eens de sfeer wil proeven en mee wil spelen, kan contact opnemen met de secretaris van het bestuur.

Geplaatst op zondag 16 augustus 2015 - 12:56

Op maandag 31 augustus is bij Martini het bridgeseizoen '15-'16 begonnen.

Op de jaarlijkse Algemene LedenVergadering zijn o.a. de jaarverslagen, de begroting en de wedstrijdkalender...

Geplaatst op zaterdag 21 maart 2015 - 07:38

In de districtscompetitie viertallen zijn in de Eerste Klasse Martini 3 en Martini 4 bovenaan geeindigd. Deze viertallen promoveren naar de Hoofdklasse. Van harte gefeliciteerd!

In de...

Geplaatst op dinsdag 17 maart 2015 - 08:20

De wedstrijdkalender '14-'15 is aangepast. Op 27 april (Koningsdag) is er geen bridge; de parenavond 3.4 schuift door naar 11 mei.

De viertallencompetitie zal eindigen op 20 april. De...